рецептисмешни снимки

Производство на трансформатори и дросели, Механична обработка на детайли

  БГ
  EN
  РУ
Трансформатори от 5 VA до 100 kVA
Металообработване
Тороидални трансформатори

Годишните награди "Златна мартеница" за принос към бизнеса у нас бяха връчени за 26 ти пореден път на 04.03  в центъра на столицата.

 

Победителите бяха обявени на церемония в присъствието на президента Румен Радев ,вицепризидента Илияна Йотова и представители на държавния, политическия и бизнес елит у нас.

Наградата "Златна мартеница" е учредена от съюз "Произведено в България", за да подпомогне съживяването на българските производства и услуги и да повиши тяхната конкурентноспособност.

Наградите отидоха в пет български фирми, които се състезаваха в пет отделни категории.Една от наградите получи месното дружество за производство на трансформатори и металообработка Унитраф АД.Наградата е в категорията „Успешен български машиностроител“ и беше връчена на изп.директор на дружеството инж.Юлиян Йорданов от председателя на сдружението „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес" г-н Кънчо Стойчев.

„За нас тази награда е огромен престиж.Подкрепата на малкия и среден бизнес и в България са от голямо значение ,защото добавената стойност която произвеждат тези фирми е горивото за икономическия ръстеж.Върху раменете на малкия и среден бизнес трябва да се градят основите и стабилноста на икономиката.Обръщам се към политиците и управляващите страната да подкрепят българските производители защото техния успех ще спомогне за постигане на желания икономически просперитет на българското общество “ каза изп.директор на Унитраф АД.