рецептисмешни снимки

Производство на трансформатори и дросели, Механична обработка на детайли

  БГ
  EN
  РУ
Трансформатори от 5 VA до 100 kVA
Металообработване
Тороидални трансформатори

ЗА НАС

"Унитраф" АД Соколово е фирма специализирана в производство на различни видове трансформатори с мощност от 5VA до 100 kVA. Натрупания опит от основаването си през 1962 г. до сега, в комбинация с извършените инвестиции в съвременно технологично оборудване, осигуряват производството на трансформатори с високо качество и надеждност на конкурентни цени.

Ежегодно извършваните конструктивни и технологични подобрения са продиктувани в основата си от стремежа за задоволяване на европейските стандарти и съответно изискванията за качество и надежност на европейските пазари. Наша основна задача е задоволяване изискванията на нашите клиенти. Тази цел ние постигаме с използването на качествени ламелни, тороидални и вити магнитопроводи, нова технология за импрегнирането им, междуоперационен и  краен контрол на продукцията със съвременни измервателни средства.

Производствения капацитет на “Унитраф” АД Соколово е стотици хиляди трансформатора годишно. Те намират широко приложение в електронната и електротехническата промишленост, заваръчната техника, медицинската техника, и други. Широко е и приложението им като оперативни и разделителни трансформатори в машиностроенето и подемно-транспортната техника.

Трансформаторите се изработват съобразно конструкцията на изделията, в които се влагат. Използваните изолационни материали и проводници са с топлинен клас F и H и импрегнационните съставки за вакуумно импрегниране на база на епоксидни смоли и лакове осигуряват работен, температурен интервал на изделията от -40C до +50C.

Тороидалните трансформатори на “Унитраф” АД намират широко приложение в осветителната , битовата и офис техника, както и в ел. захранването на електронни устройства с високи изисквания за надеждност като: охранителни системи, заключващи устройства и други системи със специално предназначение. Изработването на захранващи трансформатори и дросели за заваръчната техника, електроженови трансформатори, машини за плазмено заваряване са заели своето място в производствената номенклатура на предприятието.

Унитраф AД е утвърден производител на трансформатори, който предлага широки възможности за производство на кооперирани изделия съобразени с изискванията на клиентите.